Добрий день!Я хочу поїхати в Ізраїль в гості!Чи потрібно…?
Добрий день! Я хочу поїхати в Ізраїль в гості! Чи потрібно запрошення наторіально завірене? Дякую.
- Автор: kursa.ira
- Популярность темы форума: 661
Компания помогающая с экспортом товара.
Все начиная с поиска клиентом зарубежом, доставка груз, консультации про ЭкспортВ!
- najmanec
- +1
Вам потрібно буде Авіаквиток з датами в'їзду та виїзду, медична страховка на надання послуг за кордоном, запрошення (оригінал, факс або e-mail) та ксерокопію (можна надіслану факсом) посвідчення особи громадянина Ізраїлю (теудат зеут) , який вас запрошує. також можуть виявитися корисними документи, що підтверджують платоспроможність. Наприклад, кредитна картка, виписка з банківського рахунку, довідка з місця роботи з вказівкою зарплати, дорожні чеки або готівка.
Не нашли ответа на Ваш вопрос!
Задайте вопрос нашему эксперту (бесплатно) задать вопрос
Этой займет у вас 2 минут
… совершаю тур путешествие по разным странам мира… также поискать туроператор по индонезии в Бали.
…, наслаждайтесь жизнь даже в старости лет, а… пробовать найти туроператор по греции в спб.
… путевку на моря через турфирму Интурист, где… насчет туроператоры по оаэ в Москве именно и…
… фирмы оформить путевку по туру в кузнецовск.
…вопрос, чи можна вїхати в росію …можете въехать в эту страну по своему … необязательно нужно по загранпаспорту ехать, …